ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Yeşilyurt Belediyespor, Emre Gemici ile anlaştı

 

11 Ağustos 2020 15:31
Yeşilyurt Belediyespor, Emre Gemici ile anlaştı

Yeni sezon hedefini şampiyonluk olarak belirledikten sonra harekete geçen Yeşilyurt Belediyespor, forvet bölgesine önemli bir isim ile takviye yaptı. Turuncu-yeşilliler dış transferde sekizinci transferini gerçekleştirerek yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Kulüp tarafından yapılan açıklamada, "Takımımız dış transferde Nevşehir Belediyespor forması giyen başarılı forvet oyuncusu Emre Gemici ile anlaşmaya varmıştır. Camiamıza ve futbolcumuza hayırlı olsun" İfadelerine yer verildi.

26 yaşındaki Gemici daha önce Çorum, Niğde Anadolu, Pazarspor, Orduspor, Muğlaspor ve Kayseri Şekerspor takımlarının formalarını giydi. 3.Lig’de 161 karşılaşmaya çıkan Gemici, bu karşılaşmalarda 49 gol, 3 asistlik performans sergiledi. Kayseri Şekerspor formasıyla 50 maçta 11 gol kaydeden Emre Gemici, Muğlaspor formasıyla çıktığı 47 karşılaşmada rakip ağları 18 kez havalandırdı. Pazarspor’da 14 karşılaşmada 11 gol kaydeden başarılı santrafor, geçen sezon Nevşehir Belediyespor formasıyla çıktığı 27 karşılaşmada 6 gol, 1 asistlik performans sergiledi.  

Turuncu-yeşillilerin yeni sezon kamp çalışmalarına ise ağustos ayının sonuna doğru başlayacağı belirtildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.