ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDE 3'LÜ ZİRVE

Yeni Malatyaspor Kulübü Divan Kurulunun dün aldığı tavsiye niteliğindeki kararlardan sonra Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Makamında Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ve Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ile birlikte toplantı gerçekleştirdi. 

08 Ağustos 2020 16:32
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDE 3'LÜ ZİRVE

Yeni Malatyaspor'un geleceğiyle ilgili önemli kararların alındığı toplantı yaklaşık 2 saat sürerken Kamuoyunda Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ve Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar Yeni Malatyaspor için bugüne kadar nasıl bir olduysak, bundan sonrada birlikte hareket etmeye devam edeceğinin sinyalini vererek Malatya Büyükşehir Belediyesi önünde Fotoğraf çektirdiler. 

MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SELAHATTİN GÜRKAN,"Yeşilyurt Belediye Başkanımız mMehmet Çınar ve Battalgazi Belediye Başkanımız Osman Güder ile bir araya gelerek Malatya'mızı ve değerlerini konuştuk."

YEŞİLYURT BELEDİYE BAŞKANI MEHMET ÇINAR,"Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız  Selahattin Gürkan ve Battalgazi Belediye Başkanımız Osman Güder ile birlikte Büyükşehir Belediyemizde bir araya geldik. Yeni Malatyaspor'umuz ve genel olarak Malatya'mız ile ilgili değerlendirmelerde bulunduk.”

BATTALGAZİ BELEDİYE BAŞKANI OSMAN GÜDER,“Ortak sevdamız Yeni Malatyaspor’umuz için bugüne kadar nasıl bir olduysak, bundan sonrada birlikte hareket etmeye devam edeceğiz. Büyükşehir Belediye Başkanımız  Selahattin Gürkan,, Yeşilyurt Belediye Başkanımız Mehmet Çınar ile birlikte toplantı düzenledik. “

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.