ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

BAŞKAN MUTLU'DAN ŞAMPİYONLUK MESAJI

 

06 Ağustos 2020 18:45
BAŞKAN MUTLU'DAN ŞAMPİYONLUK MESAJI

2020-2021 Sezonu Bölgesel Amatör ligde mücadele eden Malatya İdmanyurdu Spor Kulübü transfer dönemi resmen başlamıştır . Kulüp Başkanı Sayın Teoman Mutlu Kulüp medya organına yaptığı açıklamada, Son üç yılda kulübün yaşadığı şampiyonluklar ve tesisleşmesi organizasyonları sonrasında bu şehrin artık Profesyonel 3. bir takıma ihtiyacı olduğu kanaatiyle Teknik Direktörümüz İsmail Tekin Nezaretinde yeni dönem hazırlıklarına başlamıştır. BAŞKAN MUTLU "yoğun gecen 3 yılın sonunda her anlamda hazır olan takımımızın artık şampiyonluk yolunda adımlar atılması yönünde ekibimiz ile bir yol haritası çizdik umarım sonu şampiyonluk olacaktır" dedi.
Öte yandan iç transferin bu günlerde start vereceğini açıklayan Başkan Mutlu geçen yıl bu günlerin hazırlığı adına genç yetenekli bir çok futbolcu uzu bir araya getirdik hocamızın raporu doğrultusunda bu günden itibaren dış transfer çalışmalarına start verilmiştir. Hedefimiz Camiamızın adını üst liglere taşımak olacaktır bu yönde ekibime sonuna kadar güveniyorum dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.