ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Yeni Malatyaspor 10 futbolcu transfer edecek

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek 10 futbolcu transfer etmek için devam eden görüşmeleri bu hafta sonlandıracak. 

05 Ağustos 2020 15:04
Yeni Malatyaspor 10 futbolcu transfer edecek

Yeni futbol sezonu için kolları sıvayan Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek İstanbul'a dönüp transfer çalışmalarına başladı. Transferde hızlı harekete etmek isteyen Yeni Malatyaspor önce iç transferi tamamlayacak. Ardından da 10 futbolcu transfer etmek üzere yaptığı görüşmeleri sonlandıracak. 

Yeni Malatyaspor ilk resmi transferi olan Lukoki’nin ardından forvet bölgesi için de önemli bir futbolcuyu kadrosuna katmak üzere olduğu ve her an imza atabileceği öğrenildi. Sarı-Siyahlı ekip ilk etapta bir kaleci, sağ ve sol bek, orta saha ve forvete transfer yapacak. Daha önce 10 dan fazla futbolcu ile görüşen Başkan Adil Gevrekl'in süratle transferi tamamlamak istediği öğrenildi. Bu arada Teknik Direktör Hikmet Karaman ile de bir görüşme yapılacak. 

Yeni Malatyaspor'un kamp yapacağı yerinde bir kaç gün içinde belli olması bekleniyor. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.