ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Adil Gevrek'ten son dakika Gökhan Töre açıklaması!

Beşiktaş Kulübü, Yeni Malatyaspor forması giyen eski oyuncusu Gökhan Töre ile iyakından ilgilenirken, Yeni Malatyaspor Başklanı Adil Gevrek Gökhan Töre ile görüştüklerini, ancak henüz resmi bir teklif olmadığını açıkladı. 

02 Ağustos 2020 12:29
Adil Gevrek'ten son dakika Gökhan Töre açıklaması!

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek Beşiktaş'ın gündeminde olan Gökhan Töre ile ilgili ortacizgi.com'a açıklamalarda bulundu.

Başkan Gevrek "Gökhan Töre'yi bonservisini vermemiz bizim tarafımızdan kabul edilebilir bir şey değil. Gökhan Töre'yi bbonservissiz bir yere gönderemeyiz.Gitmek istiyorsa gider ama bonservis ücretiyle. Gökhan ile bir görüşme yaptık ve kendisine de söyledik..Gökhan çok üst düzeyde bir oyuncu, biz çok faydası oldu, sadece takımımızda bir sıkıntı oldu. Malatya'da o tekrar futbola döndü. Bu nedenle bonservissiz yollamamız söz konusu değil.Beşiktaş'ın ilgilendiğini biliyorum ama resmi olarak bir şey gelmedi. Yurt dışı içinde bir kaç görüşme oldu, yurt dışı da olabilir" dedi.

Başkan Gevrek, Beşiktaş iddiaları olanArturo Mina ve Hadebe için ise "Beşiktaş'tan bize bir teklif gelmediş" diye konuştu.

Haber: ortacizgi.com

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.