ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek: Hatalarımızdan ders alacağız

Yeni Malatyaspor'un Süper lige devam etmesi kararının ardından Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, görevinin başında olduğunu belirterek "Özellikle ikinci yarıdan itibaren hatalar yaptık, bunlardan ders alarak yeni sezon hazırlıklarına başladık" dedi. Gevrek, Teknik Direktör Hikmet Karaman'ında görevinde olduğunu belirterek bu konudaki haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı. 

31 Temmuz 2020 19:51
Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek: Hatalarımızdan ders alacağız

TRT ve diğer spor kanallarında açıklamalar Yapan Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek “Geçen hafta ligden düşünce çok üzülmüştük. İkinci yarıdaki haatalarımız nedeniyle performans göstermeyerek ligden düştük. Aslında Pandemi nedeniyle eksiklerimiz oldu, bunun acısını çektik.  Biz de çok hatalar yaptık. Hatalarımızdan ders çıkaracağız. Şu an çifte bayram yaşasak da daha sağlam adımlar atacağız. Bütünleşeceğiz. Malatya’yı daha ileriye taşımak istiyoruz. Lig 21 takıma çıkınca yayın gelirlerinde azalma olacağına yönelik şeyler düşünülebilir ancak bence doğru kararlar verilirse bu rakam artabilir. Daha geniş bir yer açılmış olacak. Bu işin ehli olan insanlar çalışarak bunları hep beraber yapmamız gerekiyor. Malatya'ya gelerek taraftarlarımıza bir özür borcumuz var, bu özürü telafi edeceğiz. Pandemi şartları kalktığında da mali genel kurulumuzu yaparak gerekli açıklamalarda yapacağız" dedi. 

BtcTurk Yeni Malatyaspor’un teknik direktörü Hikmet Karaman'ın görevinden alınarak Yalçın Koşıukavak ile anlaştığı yolundaki haberleri de yalanlayan Gevrek, böyle bir durumun söz konusu olmadığını ifade etti.  

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.