ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Malatya Basını 6. Kez yapılan Covid-19 Testini başarıyla geçti

Malatya Basını 6. Kez yapılan Covid-19 Testini de başarıyla geçti. Yeni Malatyaspor-Gaziantep FK. karşılaşmasında görev yapacak 15 basın mensubunun Covid-19 testleri negatif çıktı.  

24 Temmuz 2020 17:25
Malatya Basını 6. Kez yapılan Covid-19 Testini başarıyla geçti

TSYD Malatya Temsilcisi Vahap Güner, Süper lig maçlarında görev yapan sınırlı sayıdaki basın mensuplarının pandemi süresinde 6. kez Covid-19 Testine tabi tutulduğunu belirterek "Süper lig maçlarında bu tam altı kez basın mensuplarına test yapıldı. Altısında da pozitif vakaya rastlanmadı. Son olarak Yeni Malatyaspor-Gaziantep FK. maçında görev yapacak 15 basın mesubunun testleri yapıldı. Bu gün gelen sonuçlara göre de tüm sonuçlar negatif çıkmıştır. Oynanan karşılaşmalar nedeniyle Covi,d-19 testi yaparak basın mensuplarına yardımcı olan Malatya Halk Sağlığı Başkanlığına ve Yeşilyurt Sağlık Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür ediyoruz" dedi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.