ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Yeni Malatyaspor Süper Lige Veda Ediyor

Süper ligde ikinci yarıdan itibaren inanılmaz hatalar yapan Yeni Malatyaspor, deplasmanda Rizespor'a 3-0 yenilerek Süper lige veda edecek takımlar arasına girdi. Yeni Malatyaspor'un ligde kalması için artık bir mucize olması gerekiyor. Yenilginin ardından yıkılan Malatyalılar, Başkan Adil Gevrek ve hiçbir çalışma yapmayan Yeni Malatyaspor Divan Kurulunu suçladılar. Sosyal Medya da ise Başkan Adil Gevrek'in görevi bırakması istendi.  

20 Temmuz 2020 21:04
Yeni Malatyaspor Süper Lige Veda Ediyor

STAT: Çaykur Didi

HAKEMLER: Yaşar Kemal Uğurlu, Erdinç Sezertam, Serkan Çimen, 4.hakem Sarper Barış Saka, VAR hakemi Volkan Bayarslan, AVAR hakemi Erkan Özdamar

ÇAYKUR RİZESPOR: Gökhan Akkan, Montassar Omar Talbi, Abdullah Durak, Fernando Henriques Boldrin, Braian Jose Samudio Segovia (Dk.86 Yan Medeiros Sasse), Denys Garmash (Dk.67 Oğuz Kağan Güçtekin), Milan Skoda, Amedej Vetrih, Dario Melnjak, Mykola Moroziuk, İvanildo Jorge Mendes Fernandes

BTCTURK YENİ MALATYASPOR: Fabien Ceddy Farnolle, Robin Yalçın (Dk.46 Mitchell Donald), Gökhan Töre, Murat Yıldırım (Dk.83 Erkan Kaş), Umut Bulut (Dk.83 Youssuf Ndayishimiye), Teenage Lingani Hadebe, Moryke Fofana (Dk.46 Ahmed Ildız), İssam Chebake, Arturo Rafeal Mina Meza, Karim Hafes Ramadan Seifeldin, Remi Walter
GOLLER: Dk.29 ve Dk.31 (penaltı) Milan Skoda, Dk.31 Fernando Henriques Boldrin (Ç.Rizespor),

SARI KARTLAR: Amedej Vetrih, Braian Jose Samudio Segovia, Denys Garmash (Ç.Rizespor), Robin Yalçın (Yeni Malatya)

Yeni Malatyaspor Rizespor maçına hızlı başlamasından sonra Gökhan'ın ayağından daha ilk dakikada önemli bir fırsatı kaçırınca  yaptığı ataklardan da sonuç alamadı. 

29. Dk.  Çaykur Rizespor beklemediği gole kavuştu. Samudio orta alanda buluştuğu topu sağa taşıdı, Mykola Moroziuk, bekletmeden cezasahasına ortaladıi defansı aşan topa Milan Skoda, cezasahası içerisinde rahat pozisyonda kafayla topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. 

Yeni Malatyaspor 31. Dk. ikinci golün şokunu yaşadı. Gelişen Rizespor atağında Samudio soldan topu iyi taşıdı ve cezasahasına giren Boldrin’e pasını verdi. Boldrin, cezasahası sol çaprazdan topu ağlara göndererek skoru 2-0 yaptı. 

Yeni Malatyaspor 34. Dakika da ise penaltı ile tamamen yıkıldı. İssam Chebake’nin Dario Melnjak’a cezasahasında yaptığı harekjet sonrası hakem Yaşar Kemal Uğurlu penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını kullanan Milan Skoda skoru 3-0 yaptı 

Bu sonuçla Yeni Malatyaspor Ankaragücünden sonra süper lige veda edecek ikinci takım durumuna düştü. Bundan sonra artık bir mucize Yeni Malatyaspor'u ligde bırakır. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.