ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

ALİ DAYI ALABALIK PEK YAKINDA YENİ KONSEPTİ İLE HİZMETE GİRİYOR

Malatya'nın ve bölgenin ünlü balık restoranlarından olan Ali Dayı Balık Restoranı yeni konseptiyle müşterilerini ağırlamaya devam edecek. 

14 Temmuz 2020 07:44
ALİ DAYI ALABALIK PEK YAKINDA YENİ KONSEPTİ İLE HİZMETE GİRİYOR

Alabalığı ile ünlü Doğanşehir Sürgü'de yer alan Ali Dayı Balık Restoranı yeni konseptiyle misafirlerini ağırlamaya devam edecek. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan yeni konseptiyle hazırlanan Ali Dayı Balık Restorantına ziyarette bulundu. Ziyaret sırasında Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a işletme sahibi Burhan Çiçek eşlik etti. Ali Dayı Balık Restoranı işletme sahibi Burhan Çiçek, Başkan Gürkan'a  işletmenin yeni konsepti hakkında bilgiler verdi.

Ali Dayı Balık Restoranı sahibi Burhan Çiçek, yeni konseptin 30 dönüm arazi üzerine kurulduğunu belirterek; " Misafirlerimizin kendilerini daha huzurlu bir şekilde hissetmesi için alanımızı geniş tuttuk. Alanımız içerisinde açık hava restoranı olmak üzere özellikle son dönemde tüm dünyayı etkisi altına alan Kovid 19 virüsünden dolayı Sağlık Bakanlığımızın belirlediği koşulları tesisimizde uygulamaya aldık. Ayrıca alanımızda yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, ailelerimizin çocukları ile birlikte güzel vakit geçireceği mini hayvanat bahçesi olmak üzere yine suyu ile meşhur olan alanımızda şelalelerde yaptık. Bunların yanı sıra misafirlerimiz otantik havuzumuzdan akan su sesi ile yemeklerini yiyecek ve misafirlerini ağırlayacaklar. Tabiki bizim kültürümüz olan yer sofraları bölümümüzü de kamelyalarımızla birlikte tesisimizde müşterilerimizin hizmetine sunacağız. Bunların yanı sıra araç otoparklarımız da yine tesisimiz içerisinde mevcut olacak. Her zaman olduğu gibi kaliteli hizmetimizi bundan sonraki dönemde de yeni konseptimizle Malatya halkımızın ve Bölge halkımızın hizmetine sunacağız" dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.