ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Hikmet Karaman şampiyon atı ziyaret etti

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, At yarışlarının şampiyon atı olan Özgünhan'ı Sultansuyu Harası'nda ziyaret etti  

11 Temmuz 2020 06:36
Hikmet Karaman şampiyon atı ziyaret etti

Paartesi günü oynayacakları Beşiktaş maçı hazırlıklarını 3 puan parolasıyla sürdüren Yeni Malatyaspor da Sivasspor galibiyetiyle moraller tavan yaptı. Boşluk bulduğunda Malatya'yı gezen Teknik Direktör Hikmet Karaman Sultansuyu harasını ziyaret etti. Hara'nın şampiyon atı olan Özgünhan'ı ziyaret eden Karaman'a atın en yakın arkadaşı olan Oktay Özhan, Özgünhan'ı anlatırken "At yarışlarında bu at sahiplerine çok para kazandırdı. Sergen Yalçın'da Özgünhan'dan çok para kazandı. Ama Hikmet Hocamız bu şansı bozdu, Pazartesi günü Beşiktaş maçını alacağız" dedi.

Malatya'nın güzelliklerini görmeye çıktıklarını ifade eden Hikmet Karaman, "bir yandan hazırlanıyoruz, bir yandan da Malatya'yı geziyoruz. Bu takıma güvenin ligde kalacağız ve gelecek sezon çok güzel şeyler yapacağız" diye konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.