ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Karaman: Oyuncularımı kutluyorum

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Sivaspor karşısında alınan galibiyetin ardından "Galibiyetten dolayı oyuncularımızı kutluyorum. İlk yarıda öne geçebilirdik, ama yine de oynayıp kazandık. Futbolcularımı kutluyorum" dedi.  

09 Temmuz 2020 12:58
Karaman: Oyuncularımı kutluyorum

Teknik Direktör Hikmet Karaman, "Karşılaşma da iyi bir maç oldu diye düşünüyorum. Belki oyunun ikinci yarısında rakibimizin üstünlüğü, bizim sadece defans yapmamız veya uzatma dakikalarında vakti de iyi kullanarak oyunu soğutmamız Sivaslı kardeşlerimizi, oyuncu arkadaşları ve teknik heyeti kızdırmış olabilir ama Rıza hoca iyi bir adam, iyi bir karakter, bana teşekkür etti, bende ona teşekkür ettim. Oyunun ilk 20 dakikasında 2-0 öne geçebilirdik. İlk devre oyunun hakimi bizdik skor açısından ama ikinci yarı bu durum farklı oldu fakat nihayetinde maçı kazandık. Hem hakemlere, hem oyuncularıma hem de Sivasspor’a teşekkür ederim. Diğer takımlara da başarılar diliyorum” diye konuştu.

ÇALIMBAY: KAZANAMADIK

Demir Grup Sivasspor'un Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, karşılaşmayı kazansalardı daha güzel bir yerde olacaklarını söyledi. Çalımbay, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmanın zor geçeceğini daha önce söylediğini anımsattı. Kırmızı-beyazlı takımın ligdeki rakiplerinin can derdinde olduğunu aktaran Çalımbay, müsabakada gol yemelerine rağmen oyuncularının çok iyi şeyler yaptıklarını ifade etti. Maçta çok net gol pozisyonu yakalayamadıklarını aktaran Çalımbay, "Böyle maçlarda çok sakin, yürekli ve hep oyunun içinde olmak gerekiyor. Son dakikada bile golü bulabilirdik, çok pozisyon geldi. Maalesef bugün orta sahada biraz sıkıntı yaşadık.Takımda eksikliklerin olmasından dolayı bazı maçlarda hüsrana uğradık. Bugün istatistiklere baksanız her yerde üstünüz. Adamların bir tane korneri bile yok, ama mağlup oluyorsunuz. Top, şut her şey sizde ama maalesef olmuyor. Onun için geleni değerlendirmek veya karşıdaki takımdan daha iyi mücadele etmek gerekiyor. Belki bu maçı kazanabilseydik çok daha güzel yerde olacaktık. Ama yapacak bir şey yok, elimizdeki kadro bu ve sakat olan var" dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.