ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

İnönü Üniversitesinde 2023 yataklı yurt hizmete giriyor

Malatya İnönü Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ahmet Kızılay 2023 yataklı öğrenci yurdunun Eylül ayında hizmete gireceğini açıkladı.  

07 Temmuz 2020 17:20
İnönü Üniversitesinde 2023 yataklı yurt hizmete giriyor

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu'nu kampüs'de ağırlarken yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Rektör Kızılay, Üniversitenin yurt ihtiyacını önemli ölçüde karşılayacak olan ve yapımı devam eden İlhan Akıncı öğrenci yurdununu Bakan Kasapoğlu'na yerinde gödetrerek çalışmalar hakkında bilgi verdi. 

Prof.Dr. Kızılay 2023 Yataklı olan İlhan Akıncı öğrenci yurudunun önümüzdeki Eylül ayında tammalanarak hizmete gireceğini söyledi. Bakan Kasapoğlu'da yurdun bitirilmesi için gerekli destekleri verdiklerini ve açılışını yaspacaklarını söyledi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.