ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Karaman: Bu Takım Küme Düşmeyecek

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Gençlerbirliği ile berabere kalmalarının ardından tüm Malatyalılara seslenerek “Tüm camiamıza seslenmek istiyorum. Biz kime düşmeyeceğiz, ölümüne mücadele ederek ligde kalacağız" dedi. 

05 Temmuz 2020 12:10
Karaman: Bu Takım Küme Düşmeyecek

Yeni Malatyaspor, sahasında Gençlerbirliği ile golsüz berabere kalmasının ardından açıklamalarda bulunan Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, "Zor bir maça çıktık. Rakibimiz geçen hafta aldığı farklı mağlubiyet oyun anlayışlarını da değiştirmiş, savunma anlayışlı, boş alan vermeyen bir oyun sergileyince tabii bizim için de kolay bir olmadı. Buna rağmen maça baktığımızda beraberlik ortada olan bir sonuç. Net pozisyonlara giren taraf bizdik. Sakin olmakta fayda var. Hakemin 90 dakika boyunca, maçtan önce söylenildiği gibi bizim aleyhimize değil hatta lehimize bazı pozisyonlara karar verdi. Bunu özellikle cesaretli bir şekilde söylemek gerekiyor. Bunu söylemekle geçen hafta haksız atılan oyuncum var, ikisini karıştırmayacağız. Küçük hatalar olabilir, normalde iyi bir maç yönetmiştir.  Bu hafta oynanacak sonuçlar da bizim için önemli, bugünkü oynanan maç bizim lehimize gelişti. Mücadelemiz sonuna kadar sürecek. Biz bunun inancındayız, tüm camiamıza seslenmek istiyorum. Biz küme düşmeyeceğiz kardeşim, ölümüne mücadele ederek ligde kalacağız. Buradaki 3 puan çok önemliydi ama rakibi de düşüneceksin, kendi oyununuzu, eksik oyuncuyu da. Bir sonraki maça da 3 puanı hesaplayıp yola çıkacağız” diye konuştu.

Yeni Malatyaspor Çarşamba günü oynayacağı Sivasspor maçı hazılrıklarına başlayarak bu maçtan puan çıkarmanın hesaplarını yapacak. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.