ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

MALATYASPOR ADALET İSTİYOR

Yeni Malatyaspor taraftarları hafta sonu oynanan Fenerbahçe-Yeni Malatyaspor maçında yaşanan hakem skandalı ve daha önceki maçlarda maçlarda da yaşanan hatalardan dolayı sosyal medyada #malatyasporadaletistiyor hashtagı ile Türkiye gündemine girdi ve birçok ulusal medyada destek aldı.  

30 Haziran 2020 19:19
MALATYASPOR ADALET İSTİYOR

Yeni Malatyaspor taraftarları hafta sonu oynanan Fenerbahçe-Yeni Malatyaspor maçında yaşanan hakem skandalı ve daha önceki maçlarda maçlarda da yaşanan hatalardan dolayı sosyal medyada  #malatyasporadaletistiyor hashtagı ile Türkiye gündemine girdi ve birçok ulusal medyada destek aldı.

Taraftarların başlattığı 'Malatyaspor Adalet İstiyor' etiketine destek olan Yeni Malatyaspor Kulübü, Gökhan Töre ile Emre Belözoğlu'nun fotoğrafını paylaştı.

Taraftarların başlatığı bu akıma Malatya milletvekilleri,belediye başkanları.sivil toplum kuruluşları tarafından destek gördü.

Yeni Malatyaspor'dan Fenerbahçe maçında Emre Belözoğlu ile girdiği mücadele sonrası 2. sarıdan kırmızı kart gören Gökhan Töre ile ilgili paylaşım geldi. Taraftarların başlattığı 'Malatyaspor Adalet İstiyor' etiketine destek olan Yeni Malatyaspor Kulübü, Gökhan Töre ile Emre Belözoğlu'nun fotoğrafını paylaştı.

Süper Lig’in 29. haftasında Fenerbahçe ile Yeni Malatyaspor arasında oynanan maçta konuk ekipten Gökhan Töre kırmızı kartla oyun dışında kalmıştı. Sarı kartı bulunan Gökhan Töre, hava topu mücadelesinde Emre Belözoğlu ile girdiği mücadele sonucu ikinci kez sarı kart görmüştü.Sarı-lacivertli takımın kaptanı, Emre Belözoğlu pozisyonda Gökhan Töre’yi görmediğini ve kendisine bir dirsek temasını olmadığını açıklamıştı. Emre’nin Gökhan Töre’nin dirsek teması olmadığını hakeme maç esnasında söylediği de ifade edilmişti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.