ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Fenerbahçe maçı öncesi Yeni Malatyaspor'a moral desteği

Fenerbahçe ile karşılaşacak Yeni Malatyaspor'un kaldığı oteli ziyaret eden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Vali Aydın Baruş ve Milletvekili Bülent Tüfenkci, takıma moral desteği vererek "sizden galibiyet bekliyoruz tüm Malatya sizlerin alacağı sonucu merakla beklemektedir" dediler. 

27 Haziran 2020 18:45
Fenerbahçe maçı öncesi Yeni Malatyaspor'a moral desteği

Fenerbahçe ile oynayacağı karşılaşma öncesi takımın kamp yaptığı otele giden ve moral desteği veren Malatya Valisi Aydın Baruş, Ak Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Bülent Tüfenkci ve Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkanle biraraya gelen önce Kulüp Başkanı Adil Gevrek ve Teknik Direktör Hikmet Karaman ile bir görüşme yaptılar. 

 

Daha sonra futbolcular ile bir araya gelen Vali Baruş, Milletvekili Tüfenkci ve Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan birer konuşma yaptılar. Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan "Göztepe karşısında galibiyet alarak bizleri mutlu ettiniz. Şimdi Fenerbahçe maçında da sizden galibiyet bekliyoruz. Yeni Malatyaspor'da alacağınız olabilir ama bunu dert etmeyin bunun garantisi bizleriz. Yeni Malatyaspor'da kimsenin beş kuruşu kalmamıştır, kalmazda. Biz buna müsade etmeyiz. Yeterki bu maçı kazanın ve takımın gücünü gösteriniz. 2.5 milyon Malatyalı sizlerden bu gün iyi bir sonuç bekliyor. Bizler bunun için geldik ve sizlerin yanınızdayız. Sorunlarımız olabilir ama Malatyalılara da sizlerin sorumluluğunuz olduğunuz unutmayın. Sizlere güveniyoruz" dedi. 

 

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek'de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek takıma güvendiklerini ve iyi futbol oynayarak sonuca gitmek istediklerini belirtti. Gevrek "bu ziyaret Yeni Malatyaspor moral desteği açısından iyi olmuştur. Sayın Valimize, Başkanımıza ve Milletvekilimeize teşekkür ediyoruz" dedi. 

 

 

   

 

 

   

 

 

  

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.