ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Yeni Malatyaspor'da Korona testleri negatif çıktı

Cumartesi günü Fenerbahçe ile deplasmanda karşılaşacak olan Yeni Malatyaspor'da Perşembe günü yapılan Covid-19 Testlerinin tamamı negatif çıktı. 

26 Haziran 2020 20:05
Yeni Malatyaspor'da Korona testleri negatif çıktı

Fenerbahçe kafilesinde yer alan futbolcu, Teknik direktör ve yardımcı antrenörler, yöneticiler ilr kulüp personellerinden oluşan 51 kişinin Covid-19 testleri Perşembe günü Kulüp tsislerinde yapıldı. Malatya Halk Sağlığı Başkanlığı yapılan tüm testlerin negatif çıktığını bildirirken Yeni Malatyaspor kafilesi de İstanbul'a hareket etti. 

Fenerbahçe maçının provasını Malatya Stadındaki çalışmayla devam ettiren Yeni Malatyaspor'da Mustafa Akbaş'ın dışında sakat futbolcu bulunmuyor. Teknik Direktör Hikmet Karaman tek amaçlarının kazanmak olduğunu belirterek "rehavete kapılmak yok, sezonun en önemli maçına çıkıyoruz. Kazanmak için mücadele edeceğiz. İyi bir hava yakaladık, futbolcuların azimleri ve gayretleri yüksek. Bu nedenle kazanarak gelmek istiyoruz" dedi. 

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek de futbolculardan iyi bir sonuç beklediğini belirterek "ligde kalacağımıza inanıyor ve futbolcularımıza güveniyoruz. Bu maçla zorlukları aşacağız" diye konuştu. 

   

   

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.