ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Arapgir'de Yukarı Fırat Futbol Köyü Projesi

Arapgirspor Kulübü Başkanı Metin Akyüz'ün hayata geçirmeye çalıştığı Yukarı Fırat Futbol Köyü projesi için büyük aşama kaydedilerek sona yaklaşılıyor. 

26 Haziran 2020 16:33
Arapgir'de Yukarı Fırat Futbol Köyü Projesi

Arapgirspor Kulübü Başkanı Metin Akyüz, "Arapgir İlçe Stadı'nı da içerisinde yer alan sosyal tesis niteliğinde ki projemiz de 1 adet kapalı halısaha, 1 adet voleybol sahası, 1 adet basketbol sahası, kafeterya, bisiklet ve yürüyüş yollarının yanı sıra üst düzey bir konaklamalı kulüp tesisi bulunacaktır.
Proje, kulüp konaklama tesisinin onaylanması sonrasında bakanlığa sulanacak ve inşallah en kısa süre içerisinde Arapgir'imize kazandırılacaktır" dedi.

Spor çevrelerince büyük özveriyle çalışan Başkan Metin Akyüz'e olduğu gibi projelerine de destek veriliyor. Arapgir Belediyesininde destek verdiği Arapgirspor hem ligde hem de projeleriyle Malatya'nın takdir edilen bir kulübü olarak örnek gösteriliyor.

SPONSORLUK ANLAŞMASI YAPTI

Arapgirspor Başkanı Metin Akyüz İstanbul’da gerçekleştirilen tanıtım toplantısında, Keleşer Sigorta Aracılık Hizm. Ltd. Şti. Genel Müdürü Sn. Nevruz KELEŞER’ in katılımıyla Arapgirspor Kulübü ile sigortadiyari.net arasında 1 yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı.
Bu anlaşma kapsamında 1 Temmuz 2020 itibariyle Arapgirspor kulübü üyeleri ve taraftarlar Keleşer Sigortadan yaptıracağı tüm sigorta poliçelerinden hak edilecek komisyon tutarının yarısını kulübe katkı olarak sunacaktır.

Başkan Metin Akyüz yaptığı açıklamada; "Kulübümüzün düzenli gelir sağlaması yolunda önemli bir adım attığımızı düşünüyoruz. Tüm camiamızın destek olacağına gönülden inanıyorum’’ dedi. Keleşer Sigorta Genel Müdürü Sn. Nevruz Keleşer ise ‘’Anlaşmanın iki taraf içinde hayırlı olmasını temenni ediyorum. Önümüzde ki süreçte kulübümüze aylık düzenli bir gelir sağlayabilirsek gerçekten mutlu olacağız’’ diye konuştu.

Bu süreçte Trafik, Kasko, Konut, İş yeri, Tamamlayıcı Sağlık, Nakliyat, Seyahat Sigortası branşlarında tekli almak isteyen Arapgirspor taraftarları 0532 211 70 44 ve 0532 270 47 37 numaraları WhatsApp destek hattından ulaşabilirler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.