ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Narkotik’in operasyonunda 111 kilo esrar ele geçirildi.

111 kilo esrar ele geçirildi;Emekli polisinde aralarında bulunduğu 4 kişi gözaltına alındı  

25 Haziran 2020 19:43
Narkotik’in operasyonunda 111 kilo esrar ele geçirildi.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklama şöyle: “, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince ‘torbacı’ olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik bir operasyon yürütüldü. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü tarafından koordineli olarak teknik takip ve analiz yapıldı.

Operasyonda ekipler, bir araç içerisinde tespit edilen 2 şüphelinin öncülük yaptıklarını belirleyerek, üzerlerinde ‘suçtan elde edildiği’ değerlendirilen 20 bin TL para yakaladı. Ekipler, ‘artçı’ olarak değerlendirdikleri bir diğer araçta ise biri emekli polis 2 şüpheli tespit etti. Aracı durduran ve arama yapan ekipler, bagajda 110 kilo 900 gram esrar ele geçirdi.

Gözaltına alınan 4 şüpheli ifadeleri alınmak üzere Malatya İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Tahkikat sürdürülüyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.