ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

MALATYA AMATÖR LİGLERİ TEK ÇATI ALTINDA OYNATILACAK.

 

25 Haziran 2020 19:50
MALATYA AMATÖR LİGLERİ TEK ÇATI ALTINDA OYNATILACAK.

Koronavirüs nedeniyle Yarıda kalan 2.Amatör Küme de takımların mağduriyetini önlemek amacıyla yeni sezonda farklı bir uygulama hayata geçecek. 2.Amatör Küme ile 1.Amatör Küme birleşerek tek çatı altında oynatılacak. Malatya Amatör spor kulüpleri başkan vekili Aziz Yiğit,yaptığı açıklamada,Malatya'da 1.amatör ve 2.amatör kümelerin birleştirilerek 1.amatör olarak oynatılacağını ve nihai kararın federasyon tarafından kısa zaman içinde açıklanacağını bildirdi. 

Malatya amatör spor kulüpleri başkan vekili AZİZ YİĞİT,yaptığı yazılı açıklamada,"2020-2021 futbol sezonunda Türkiye Amatör Futbol Kurulu kararı ile Malatya 1.Amatör ve 2.Amatör takımları birleştirilerek 1.Amatör küme üç grupta oynanacaktır.Ayrıca Malatya Amatör spor kulüplerine yeni bir bina alımı kararı alınmıştır.
1.Amatör play off ve Bal ligi ile alakalı bilgilendirme TTF'nin alacağı nihaiyi karar ile saat 14.30'da kamuoyuna açıklanacaktır."ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.