ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Başkan Gürkan Çeşmeden şebeke suyu içti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, şehir merkezinde çeşmelerden su içerek "temiz su gelecektir" dedi.  

24 Haziran 2020 16:20
Başkan Gürkan Çeşmeden şebeke suyu içti

Malatya'nın su ihtiyacını karşılayan Gündüzbey Kaptaj suyu şebekeye verilerek içme suyu ihtiyacı karşılanıyor. Ancak yıllardır şehir suyunun kirliliği nedeniyle hazır sular büyük oranda tüketiliyor. Özellikle çocuklara market ve bakkallarda satılan hazır sular veriliyor ve vatandaşlarda genelde bu sulara yönelmiş durumda. Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kaptajdan gelen suyun çok temiz ve sağlıklı olduğunu anlatmak için Şehir merkezinde bulunan musluklardan suyu önce çocuklara ikram eden Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, suyun temiz olduğunu göstermek içinde çeşmeden doldurduğu bir bardak suyu içti ve "su kaynakları temiz gelecektir" dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.