ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

İnönü Üniversitesi Rektörü Kızılay yeniden aday oluyor

Malatya İnönü Üniversitesi Rektör Adaylarının başvurusu başlarken, Rektör Prof.Dr. Ahmet Kızılay'ın yeniden aday olacağı öğrenildi. 

24 Haziran 2020 15:59
İnönü Üniversitesi Rektörü Kızılay yeniden aday oluyor

YÖK Başkanlığı görev süreleri dolan 17 Üniversite için Aday başvuruları için açıklama yaptı. Açıklama da "2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun 703 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile değişik 13. maddesinin (a) fıkrası ve 3 sayılı "Üst Kademe Kamu Yöneticileri ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Atama Usûllerine Dair Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi" hükümleri ve "Rektör Adayı Olmak İsteyenlerin Başvurusuna İlişkin Usul ve Esaslar" uyarınca Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, Akdeniz Üniversitesi, Ankara Üniversitesi, Atatürk Üniversitesi, Çukurova Üniversitesi, Dicle Üniversitesi, Fırat Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, Gaziantep Üniversitesi, İnönü Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Trakya Üniversitesi ve Yıldız Teknik Üniversitesine rektör ataması yapılacaktır.​ Yukarıda zikredilen Cumhurbaşkanlığı Kararnamelerinde rektör adayları için belirlenmiş olan şartları taşıyan adaylar aşağıdaki belgelerle 23/06/2020 tarihinden 08/07/2020 Çarşamba günü mesai saati bitimine kadar Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına başvuruda bulunabilirler." denildi. 

REKTÖR KIZILAY YENİDEN ADAY OLUYOR

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ahmet Kızılay'ın adaylık başvurusunda bulunarak yeniden aday olmaya hazırlandığı ve çalışma arkadaşlarıyla durum değerlendirmesi yaptığı öğrenildi. Yeni adayların da başvuruda bulunması beklenirken, İnönü Üniversitesinde bir dönem daha Rektörlük yapma hakkı bulunan Prof.Kızılay'ın yeniden Rektör olarak atanması bekleniyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.