ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Taraftarlar Derneği Başkan Gürkan'a teşekkür etti

Zor günler yaşayan Yeni Malatyaspor Taraftarlar Derneği Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı ziyaret ederek Kulübe ve takıma verdiği destekten dolayı teşekkür ederek takımın ligde kalması için desteğin son haftaya kadar sürmesini istediler. 

23 Haziran 2020 17:07
Taraftarlar Derneği Başkan Gürkan'a teşekkür etti

Yeni Malatyaspor Taraftar Derneği Yöneticileri ve bir grup Taraftar Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı ziyaret ederek destekleri için teşekkür ettiler. Taraftarlar "desteklerinizle takımımız yeniden bir ivme yakalamıştır. Bu destek son haftaya kadar sürmeli ve bu şehrin takımı ligde kalmalıdır. Bugün size teşekkür etmeye geldik" dediler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan "Malatyaspor Taraftarlar Derneği Derebeyleri ile bir araya geldik. #Malatyaspor için neler yapabileceğimizi konuştuk. Malatyaspor, Malatya’nındır, Malatyalılarındır. Bu şehir, bu takım hepimizin ortak sevdası... İnanıyoruz, başaracağız" dedi.

Gürkan takımın yanında olduklarını belirterek tüm Malatya'nın takımlarını desteklemesini istedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.