ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Traktör Kuşak yolunda devrildi

Malatya’da bu sabah kontrolden çıkan traktör savrulup devrildi. Ters dönen yüklü traktörde bulunan 2 kişi yaralandı. 

20 Haziran 2020 19:43
Traktör Kuşak yolunda devrildi

 

Verilen bilgilere göre kaza sabah saat 09.00 sıralarında Çarmuzu Mahallesi yeni Kuzey Kuşak yolunda meydana geldi. Bahçeye yük taşıyan traktör seyir halinde iken kontrolden çıkıp savruldu. Kaza anında traktör sürücünü yol kenarına fırlattı. Traktör de bulunan diğer şahıs da devrilen traktörde yaralandı.

Yaralılara çevrede yetişenler ilk müdahaleyi yapıp sağlık ekiplerine teslim etti. Yaralıların durumlarının iyi olduğu haber alındı. Traktör ters dönüp durdu. Remorkta bulunan toprak ise yola savruldu. 2 kişinin yaralandığı traktör kazası ile ilgili polis soruşturma başlattı.

Kazayı gören Turan Dönmez, "Her şey bir anda oldu. Traktörde bulunan 2 şahsı da Allah esirgedi. Bir verdikleri karşı geldi."dedi.

Kaynak: (Malatya Olay) - Malatya Olay

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.