ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Yeni Malatyaspor kazanmak istiyor

Cumartesi günü Malatya'da karşılaşacağı Göztepespor maçına iddialı hazırlanan Yeni Malatyaspor maçı kazanarak lige yeniden başlangıç yapmak istiyor. 

19 Haziran 2020 06:27
Yeni Malatyaspor kazanmak istiyor

Yeni Malatyaspor ligin 28. haftasında sahasında oynayacağı Göztepe maçı hazırlıklarını galibiyet parolasıyla sürdürüyor. Cumartesi günü saat 21.00'de başlayacak karşılaşmaya odaklanan futbolcular galibiyet pozuda verdiler. Mustafa Akbaş’ın dışında tam kadro ile hazırlanan Yeni Malatyaspoor da tüm hesaplar 3 puan üzerine kuruldu. Yönetim de galibiyete özel prim vermeye hazırlanıyor. 

Karşılaşma hazırlıklarını bu gün tamamlayacak olan Yeni Malatyaspor daha sonra maç saatini bekleyecek. Bu arada karşılaşmayı 15 basın mensubu ile protolda görevli 14 kişi izleyecek. Karşılaşma yayıncı kuruluş tarafından naklen yayınlanacak. 

   

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.