ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Kayıp makinist 12 saat sonra ölü bulundu

Kayıp makinisti arama çalışmaları sürerken, 12 saat sonra makinist Mehmet Ulutaş ölü olarak bulundu.  

13 Haziran 2020 18:28
Kayıp makinist 12 saat sonra ölü bulundu

Elazığ’dan Malatya istikametine giden bir yük treni ile karşı yönden gelen başka bir yük treni, Malatya'nın Battalgazi ilçesine bağlı Hatunsuyu Mahallesi Karabağlar mevkiinde kafa kafaya çarpışması sonucu kazada her iki trenin makinist bölümleri demir yığınına dönmüş, çarpışma sonucu kazada 1 makinist hayatını kaybetmiş 3 kişi de yaralanmıştı. Kazanın ardından ulaşılamayan makinist Mehmet Ulutaş’ı arama çalışmaları devam ediyor. Trenlerin enkazının bulunduğu bölgede arama kurtarma ekipleri aramalarını sürdürürken, yine jandarmaya bağlı arama köpeği de bölgede kayıp makiniste dair iz aranırken, 12 saat sonra Makinist Mehmet Ulutaş'ın cansız bedeni bulundu. Hastanede tedavi altına alınan 3 yaralı makinistin ise sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. 

Olay sonra bölgeye giden Malatya valisi Aydın Baruş,Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan,Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ve Emniyet müdürü Ercan Dağdeviren yetkililerden bilgi aldılar.

Kazada ölen makinist Mahmut Kaya: 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.