ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Almanya Tarım Bakani Julia Klöckner Kayısı festivaline davet edildi

Almanya Tarım Bakani Julia klöckner, Avrupanın en büyük Tarım fuarı olan Grüne woche Yeşil hafta fuarında Malatya Kayısı Festivaline davet edildi. 

22 Ocak 2020 19:18
Almanya Tarım Bakani Julia Klöckner Kayısı festivaline davet edildi

Avrupa Malatyalılar Federasyonu Başkanı Murat Alabaş, Almanya Tarım Bakani Julia klöckner Hanım efendi ile Avrupanın en büyük Tarım fuarı olan Grüne woche Yeşil hafta fuarında Türkiye ve MALATYA yı konuştuklarını belirterek "Bu sene MALATYA kayısı festivaline davet ettik. Yillardir bizi Berlinde Fuarda Turkiyeyi MALATYA'yı ve Kayısımızı temsil eden Ali Uçbağlar kardeşime ve Hasan Deniz; Turan Gönül; Örenli ibrahim, Hanifi kardeşime Değerli büyüğüm iş adamı Kemal Degirmenci abimize Royal Autohaus sahibi Hekimhanli Özgür Pektaş kardeşimize Berlin Malatyalıların ablası Ablamız Jale ablaya bizimle ilgilenen adını sayamadığım tüm dost ve hemsehrilerimize şahsım ve Avrupa Malatyalılar Fedarasyonu olarak teşekkür ederiz. iyiki Varsiniz. MALATYA nerede yaşanıyor ve yaşatılıyorsa herkese selâm olsun" dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.