ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Basın mensupları Covid-19 Testinden geçti

13 Haziran Cumartesi günü Malatya'da oynanacak Yeni Malatyaspor-Kasımpaşa maçında görev alacak basın mensupları Covid-19 Korona testinden geçti. 

11 Haziran 2020 05:16
Basın mensupları Covid-19 Testinden geçti

TSYD Malatya Temsilcisi Vahap Güner, TSYD ve TFF talimatları gereğince Yeni Malatyaspor-Kasımpaşa maçını 9 Muhabir ve Yazar Basın tribününden, 5 Foto Muhabiri Saha içinden ve 2’de TSYD Görevlisi olmak üzere toplam 16 Basın mensubunun görev yapacağını belirterek, “talimat gereğince tüm basın mensuplarının Covid-19 Testleri Halk Sağlığı Başkanlığı ekiplerince Malatya Emniyet Müdürlüğü binasında yapılmıştır. TSYD olarak maçta görev alacak basın mensupları için her türlü tedbir alınmıştır” dedi.

Basın mensupları Sağlık ekibine kan örneği verip, burun ve boğazdan da sürüntü vererek testleri başarıyla yerine getirdi.

      

      

      

        

  

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.