ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

MALATYA'YA YAKIŞIR MEYDAN İŞ MERKEZİNE DÖNDÜ.

Daha önce bir bankanın faaliyet gösterdiği ve binanın yıkımı ile birlikte Malatya’ya büyük bir meydan kazandırılmak hedeflenen alan, Ziraat Bankası ATM’si, Kızılay çadırı, Yeni Malatyaspor satış mağazası, taksi durağı, büfe ile birlikte iş merkezi durumda. 

22 Ocak 2020 09:00
MALATYA'YA YAKIŞIR MEYDAN İŞ MERKEZİNE DÖNDÜ.

Dönemin belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya'ya yakışır bir meydan kazandırılacağını ifade ederek şunları söylemişti; "Meydanda bulunan Esenlik Marketi ile hali hazırda işletmesi devam eden çay bahçesinin de yıkılıp yıkılmayacağı sorulan Çakır, “Esenlik Marketi de kaldıracağız. Proje üzerinde arkadaşlarımız çalışıyorlar. Orası tamamen boşaltılacağı için çay ocağı işletmecisine belki başka yer gösterilebilir veya enkaz bedelleri ödenebilir.  Kente yakışır bir meydan yapacağız”  demişti.

İŞ MEREKEZİNE DÖNÜŞTÜ

Yıkım ve meydan konusunda daha önce açıklamalarda bulunan  ve Ahmet Çakır'dan sonra Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığını devam ettiren Hacı Uğur Polat ise; "belediye olarak Kent Meydanı projesini önemsediklerini ve Malatya’ya yakışır bir şekilde düzenlenmesinin yapılacağını" söylemişti. Fakat gelinen noktada meydanın meydan değil de, adeta bir iş merkezine dönüştürülmesi kafalarda soru işareti bıraktı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.