ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

HİKMET KARAMAN'IN AKLI ÖNÜMÜZDEKİ SEZONDA

BtcTürk Yeni Malatyaspor teknik direktörü Hikmet Karaman, 12 Haziran’da başlayacak maçlar öncesinde A Spor'da açıklamalarda bulundu.  

04 Haziran 2020 07:11
 HİKMET KARAMAN'IN AKLI ÖNÜMÜZDEKİ SEZONDA

BtcTürk Yeni Malatyaspor teknik direktörü Hikmet Karaman, 12 Haziran’da başlayacak maçlar öncesinde A Spor'da açıklamalarda bulundu.

Kolektif çalışmaları gerektiğini söyleyen Karaman, “Çözüme ve probleme dayalı çalışırsak hiçbir şey başaramayız. Antrenmanlarımıza devam ediyoruz ve iyi çalışıyoruz. Futbolu çok özledik. Oyuncularda inanılmaz bir heyecan var” dedi.

5 maçı kendi sahalarında oynayacaklarını vurgulayan Hikmet Karaman, “Kasımpaşa iyi bir takım ve şahıs takımı. İlk maçımızı onlarla oynayacağız. Düşme potasına baktığımızda; Kayserispor, Kasımpaşa, Ankaragücü, Yeni Malatyaspor gibi takımlar var. Bugün uzun bir aradan sonra sokağa çıktım. Taraftarda inanılmaz bir heyecan var. Hocam, ligde kalacağız. Yeni Malatyaspor’u çok özledik söylemleri oluyor. Bizim en büyük avantajımız, 5 maçımızı kendi sahamızda oynayacağız” diye konuştu.

Yeni Malatyaspor’un ligde kalacağını söyleye Karaman, “Bursaspor’u çalıştırdığım da lig 4’üncüsü olmuştuk. Kayseri Erciyesspor’dayken UEFA, ikinci yarıda bizi en iyi çıkış yapan takım olarak göstermişti. Gaziantepspor’da da iyi bir başarı yakalamıştık ama kulüp başkanının başına talihsiz bir olay gelmişti. Şunu söylemek gerekirse, Yeni Malatyaspor’a gelirken de sayın başkanımız Adil Gevrek’e inşallah bu seneyi atlatacağız dedim. Ama seneye sen bana ilk 7’ye oynayacak bir takım yap, ben bunu ilk 4’e oynatacağım dedim. Ben, teknik heyetimin katkısıyla bunu başaracağım” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.