ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Usta yorumcudan testlerle ilgili yorum

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, NTV’de yayınlanan %100 futbol programında kendisi veYeni Malatyaspor ile ilgili değerlendirmede bulundu.  

01 Haziran 2020 07:04
Usta yorumcudan testlerle ilgili yorum

Ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Mart ayında yaptırdığı koronavirüs testinin çıktığını söyledi.

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Mart ayında koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı.

NTV canlı yayınında konuşan Dilmen, "Ben Mart ayında test yaptırmıştım, pozitif çıktı. Yarın bir daha test yapalım dediler, tekrar test yaptırdım, bu sefer negatif çıktı. " dedi.

KENDİMİ KARANTİNAYA ALDIM

Rıdvan Dilmen sözlerini, "Kendimi karantinaya aldım 14 gün, bir kez daha test yaptırdım, yine negatif çıktı" ifadeleriyle sürdürdü.

Usta yorumcu Rıdvan Dilmen, “Geçtiğimiz günlerde Erzurum’da 11 kişinin testi pozitif çıktı. Yeni Malatyaspor’da da 2-3 gün önce pozitif çıktı. Hikmet hoca beni aradı. Ona dedim ki hocam, tabii ki sağlık her şeyden önemli ama bu çok yeni bir virüs. Böyle olduğu için dünyanın da hazırlıksız yakalandığını görüyoruz. Test sonuçlarının da değiştiğini görebiliyoruz. Hikmet Karaman hocaya, bir test daha yaptır dedim.Test yaptırırken yanlış çıkabilir. O anda hafif bir enfeksiyon vardır. Sonra olmayabilir gibi testlerin de yanılma payı var. Malatyaspor’da da muhtemelen bu durum küçük atlatılmıştır” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.