ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

HEKİMHAN GİRMANASPOR'DAN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Malatya 1.amatör büyükler liginde Bal ligine çıkmak için play off'ta mücadele edecek Hekimhan Belediyesi Girmanaspor yönetim kurulu ,takım servisine katkılarından dolayı Malatyayı 3.ligde temsil eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor Başkanı Tahsin Yılmaz'ı makamında ziyaret etti ve forma hediye ettiler.  

30 Mayıs 2020 10:07
HEKİMHAN GİRMANASPOR'DAN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Malatya 1.amatör büyükler liginde Bal ligine çıkmak için play off'ta mücadele edecek Hekimhan Belediyesi Girmanaspor yönetim kurulu ,takım servisine katkılarından dolayı Malatyayı 3.ligde temsil eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor Başkanı Tahsin Yılmaz'ı makamında ziyaret etti ve Takımın formasını hediye ettiler.

Hekimhan Belediyesi Girmanaspor Yönetim kurulu ziyaret sonrası yaptığı açıklamada;"Hekimhan Belediyesi Girmanaspor Yönetimi olarak bugün 3. Lig Temsilcisi Yeşilyurt Belediye Spor Başkanı Tahsin YILMAZ'ı Makamında ziyaret ederek Memleketinin ilçesinin Takımı Hekimhan Belediyesi Girmanaspor'un Bu yılki servis borcuna katkı sunacağını Her daim Hemşehrilerinin yanında olacağını beyan ederek Bizlere Play-off' da başarılar dilediğini iletti. Kulüp olarak Teşekkürlerimizi bir borç bilmekteyiz. Günün anısına Kulübümüzün forması taktim ettik. Hekimhan Belediyesi Girmanaspor Kulübü olarak Yeşilyurt Belediyespora başarılar dileriz."ifadelerini kullanırken,Yeşilyurt Belediyespor kulüp Başkanı Tahsin,Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirirken,Girmanaspor'a play off maçları öncesinde başarılar diledi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.