ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Y.Malatyaspor Çalışanı Günel: Psikolojik çöküntü yaşıyoruz

Yeni Malatyaspor Kulüp Çalışanı Erhan Günel, 55 günden bu yana karantina ortamında çalıştıklarını ve kulüp olarak psikolojik çöküntü içerisinde olduklarını söyledi.  

29 Mayıs 2020 08:33
Y.Malatyaspor Çalışanı Günel: Psikolojik çöküntü yaşıyoruz

Yeni Malatyaspor Kulübünde son yaşananları sosyal Medya hesabından paylaşan Erhan Günel şunları yazdı:

"Yaklaşık 55 gündür kendimizi izole ettik sevdiklerimizden, akrabalarımızdan, dostlarımızdan uzak durduk bayramlaşamadıkta. Çok şeyden vazgeçtik, taviz verdik ta ki takım toplanıp antrenmanlar başlayana kadar. Ençok risk gurubu olan, takım oyununun ön plana çıktığı ve yaklaşık 70 kişinin çalıştığı bir tesis ortamında diken üstünde çalışmanın psikolojik çöküntüsünü yaşamaktayız.

Sağlık kurulları veya TFF yetkilileri kağıt üzerinde talimatlar, planlar yaparak futbola geri dönüş protokolleri yayınlayarak bu işin ciddiyetindeyiz süsü vermek pratikte pekte o kadar kolay olmuyor. İstesen de, istemesen de her zaman temas halindesin. Bir tavsiye vermek istesem iki günü herhangi bir futbol kulübünde geçirmelerini öneririm.

Sağlık bakanlığı bu ülke vatandaşları için 11 Marttan beri devlet yetkilileri ve sağlık çalışanlarıyla beraber 24 saat gecesini gündüzüne katıp biran önce covid-19 belasından kurtulmaya çalışırken, maalesef şuan da riskin tavan yaptığı futbol kulüplerinde bir nevi zorunlu olarak çalışıp hizmet vermekteyiz.

İnsanların yüzündeki kuşkulu acaba bendemi diye o görüntüyü saatlerce görüp çalışmak inanın tarif edilemez berbat bir şey. Ne tadı, ne zevki, ne sevdiğin işin tutulur bir tarafı kalmadı. Herkesin ailesinin, akrabalarının, arkadaşlarının şuan hangi psikolojide, korku içinde olduğunu bizden iyi kimse bilemez. Bu vesile ile arkadaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi dualarımla beraber yolluyorum. Biran önce aramıza katılmalarını canı gönülden istiyorum, bundan sonraki günlerimizde de Allah bizleri korusun diyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.