ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Yeni Malatyaspor'a "geçmiş olsun" mesajları

Spor camiası, bazı futbolcuları ve personelden bir kişide yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tespit edilen BtcTurk Yeni Malatyaspor için "geçmiş olsun" mesajı yayımladılar.  

28 Mayıs 2020 16:46
Yeni Malatyaspor'a

Türkiye Futbol Federasyonu

TFF'nin internet sitesinde yayımlanan mesajda, "Yapılan kontroller sonucunda Kovid-19 testi pozitif çıkan Btc Turk Yeni Malatyaspor Kulübü futbolcuları ve çalışanı ile Btc Turk Yeni Malatyaspor camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz." ifadelerine yer verildi.

Fenerbahçe

Kulübün sosyal medya hesabından yayımlanan mesajda, "Kovid-19 testi pozitif çıkan BtcTurk Yeni Malatyaspor'un 4 futbolcusu ve 1 personeline geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz." denildi.

Trabzonspor

Bordo-mavili kulüpten paylaşılan mesajda, "Yapılan Kovid-19 testleri sonucunda dört futbolcu ve bir çalışanda pozitif vakaya rastlanan BtcTürk Yeni Malatyaspor camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, futbolcularınızın ve çalışanınızın kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz." ifadelerine yer verildi.

Antalyaspor

BtcTurk Yeni Malatyaspor’un Covid-19 testleri pozitif çıkan dört futbolcusu ve bir personeline geçmiş olsun dileklerimizi iletir, bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ederiz.

Gaziantep FK

BtcTurk Yeni Malatyaspor camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletir, Covid-19 testi pozitif sonuçlanan personel ve futbolculara acil şifalar dileriz.

Gençlerbirliği

Yeni Malatyaspor camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor; söz konusu sporcular ve personelin en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.

OSMANLISPOR FK

Osmanlıspor kulübünden yapılan açıklamada,“ Btc Turk Yeni Malatyaspor camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletir, Covid-19 testi pozitif çıkan 4 futbolcu ve 1 personelinize en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ederiz.”

Büyükşehir Belediye Erzurumspor

Mavi-beyazlı kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"5'i futbolcu 6 kişinin yeni tip koronavirüs test sonuçlarının pozitif çıktığını açıklayan BtcTurk Yeni Malatyaspor Kulübü'ne geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, test sonucu pozitif çıkan 6 kişiye acil şifalar diliyoruz."

Bursaspor

Koronavirüs (Covid-19) testleri pozitif çıkan Yeni Malatyaspor’un 4 futbolcusuna ve 1 personeline geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz.

Eskişehirspor

Covid-19 testi pozitif çıkan BtcTurk Yeni Malatyaspor’un 4 futbolcusu ve 1 personeline geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, sağlıklı günlere bir an önce hep birlikte kavuşmayı temenni ediyoruz. Geçmiş olsun YMSkulubu

Uşakspor

Geçmiş olsun @YMSkulubu

Covid-19 testi pozitif çıkan BtcTurk Yeni Malatyaspor’un 4 futbolcusu ve 1 personeline geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.