ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

MALATYA AMATÖR LİGİNDE PLAY OFF HEYECANI YENİDEN BAŞLIYOR

Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi’nde 2019-2020 normal sezon lig maçları tamamlanırken, Play-off maçlarının fikstürü çekilmişti. Türkiye Futbol Federasyonu’nun Amatör Spor Kulüpleri Federasyonları aracılığıyla kulüplerle play off maçlarının oynanacağı bilgisini paylaştığı belirtildi. 

28 Mayıs 2020 15:47
MALATYA AMATÖR LİGİNDE PLAY OFF HEYECANI YENİDEN BAŞLIYOR

Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi’nde normal sezonda A Grubu’nda Darendespor, Hekimhan Girmana ve Malatyaspor, B Grubu’nda ise Arguvan Belediyespor, Arapgirspor ve Battalgazi Belediyespor Play-off’ta oynama hakkını elde etmişti. Koronavirüs tedbirleri kapsamında ligler ertelenmeden önce Play-off maçlarının fikstür çekimi gerçekleştirilmişti. Fikstür çekimine göre yeniden oynanması halinde maçların programı şöyle: 1. hafta Hekimhan Girmana - Malatyaspor, Arapgirspor-Arguvan Belediyespor, Darendespor-Battalgazi Belediyespor.

Öte yandan yeniden başlayacak play off maçları öncesi Arguvan Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Serdar Karakuş yaptığı Açıklamada,"1.Amatör Play-Off’larının 17 Temmuz’da Başlayacağını Belirtti, Koranavirüs Sebebiyle Liglere Verilen Uzun Bir Ara Verilmişti, Öncelikle Tüm İnsanlığa Geçmiş Olsun Dileklerimizi İletiyoruz, Takımımız Bu Zor Süreçte Teknik Heyetimizin Belirlemiş Olduğu Program Neticesinde Evde Futbol Adı Altında Antrenmanlarına Devam Etti.2 Yıldır Direkten Dönen Şampiyonluğumuz Vardı,Malatya Amatörüne Renk Katıyoruz İnşallah Bu Yıl Şeytanın Bacağını Kırarak Arguvan Belediyespor’umuzu Bir Üst Lige Çıkaracağız,Takımımızın İdman Planlamasını Teknik Heyetimiz Yapmakta Olup En Kısa Zaman İdmanlarımıza Kaldığımız Yerden Başlayarak Yarım Bıraktığımız Şampiyonluğumuzu Tamamlayacağız.Sezon Boyunca Yanımızda Olan Her Daim Takımımıza Destek Olan Belediye Başkanımız #MehmetKızıldaş’a ve Kar,Kış,Yağmur Demeden Bizleri Yalnız Bırakmayan Taraftarımıza Teşekkür Ederek Taraftarlarımız 17 Temmuz’da Başlayacak 5 Haftalık Play-Offlara Bekliyoruz." açıklamasında bulundu

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.