ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Lastik tekerinde esrarla yakalanan 3 kişi tutuklandı

Malatya'da gerçekleştirilen bir operasyonda, bir otomobilin yedek lastiğinde 1 kilo 945 gram kubar esrar ile birlikte yakalanan 3 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandılar.  

24 Mayıs 2020 19:05
Lastik tekerinde esrarla yakalanan 3 kişi tutuklandı

Edinilen bilgilere göre; Malatya il Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uygulama noktasında bir araçta yapılan kontrollerde yedek lastiğin içerisine gizlenmiş 1 kilo 945 gram kubar esrar  maddesi yakalanan, N.B., M.K. ve M.K. adlı 3 kişi Emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandılar. 

Öte yandan,Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince torbacı olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda S.Y. adlı şahıs 1 kilo 882 gram sentetik kannabinoid maddesi ile uyuşturucudan elde edildiği değerlendirilen 2 bin 430 TL para ile ele geçirilmesinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 

Polis uyuşturucu ile mücadele kapsamında Malatya'da etkin mücadelesini sürdürüyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.