ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Kulüplerden Yeni Malatyaspor'a geçmiş olsun mesajları...

Yeni Malatyaspor'da son yapılan korona virüsü testlerinde 1 futbolcu ve 1 personelin salgına yakalandığının açıklanmasının ardından kulüplerden Yeni Malatyaspor'a geçmiş olsun mesajları geldi. 

23 Mayıs 2020 05:16
Kulüplerden Yeni Malatyaspor'a geçmiş olsun mesajları...

Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'un 1 futbolcu ve 1 kulüp personelinin koronaya yakalanmasından sonra spor çevrelerinden çok sayıda mesaj gedi. 

İşte bazı kulüplerin yayımladıkları mesajlar...

Galatasaray: "Corona virüsü testleri pozitif çıkan BtcTurk Yeni Malatyasporlu futbolcu ve kulüp personeline geçmiş olsun dileklerimizi iletir, bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ederiz"

Erzurumspor"Bir futbolcu ve bir personelin Kovid-19 testi pozitif çıkan Malatyaspor Kulübüne geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Futbolcu ve kulüp personeline acil şifalar diliyoruz."

Trabzonspor: "Yapılan Kovid-19 testleri sonucunda bir futbolcu ve bir çalışanda pozitif vakaya rastlanan BtcTurk Yeni Malatyaspor camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, futbolcu ve çalışanın kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz."

Sivasspor: "Yapılan kontrollerde Kovid-19 testi pozitif çıkan Yeni Malatyaspor futbolcusu ve personeline geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz. Geçmiş olsun Yeni Malatyaspor Kulübü"

Beşiktaş: "Yeni Malatyaspor Kulübü'nün Covid-19 testi pozitif çıkan futbolcusu ve personeline geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarını diliyoruz."

Fenerbahçe: "Covid-19 testi pozitif çıkan BtcTurk Yeni Malatyaspor futbolcu ve personeline geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz."

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.