ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Polisten Esrar Operasyonu, 3 kişiye gözaltı

Malatya Emniyet Müdürlüğü ekipleri yaptığı operasyonda 3 kişiyi yaklaşık iki kio esrar ile birlikte yakaladı. 

23 Mayıs 2020 22:05
Polisten Esrar Operasyonu, 3 kişiye gözaltı

Malatya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve  İstihbaharat Şube Müdürlüğü tarafından koordineli olarak yapılan  takip ve analiz sonucunda; 23 Mayıs 2020 günü  uygulama Noktasında alınmıs olan bir araçta  yapılan aramada, 3 şahıstan 1 kilo 945,80 gr. Kubar Esrar  maddesi ele geçirildi. 
 
Konu ile alakalı olarak;gözaltına alınan N.B. , M.K. ve M.K. isimli 3 şahıs yakalanarak  Adli makamlara sevk edildi. 
 
BİR ŞAHIS SENTETİK UYUŞTURUCU İLE YAKALANDI
 
Malatya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince torbacı olarak tabir edilen Sokak Satıcılarına yönelik yapılan operasyonda;
S.Y. isimli şahıstan 1 kilo 882 gr. Sentetik Kannabinoid maddesi ve 2.430 TL.suçtan elde edilen gelir olduğu değerlendirilen para ele geçirilmiş olup, konu ile alakalı olarak; S.Y isimli şahıs yakalanarak TCK 188 suçundan işlem yapılarak mevcutlu olarak Adli Makamlara Sevk edildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.