ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

KARAYOLUNDAKİ TRAFİK IŞIKLARINDA DİLENCİ İSTİLASI.

Malatya ’da son günlerde Karayollarındaki trafik ışıklarının bulunduğu noktalarda deyim yerindeyse dilenci istilası yaşanıyor.  

20 Mayıs 2020 20:00
KARAYOLUNDAKİ TRAFİK IŞIKLARINDA DİLENCİ İSTİLASI.

Malatya ’da son günlerde Karayollarındaki trafik ışıklarının bulunduğu noktalarda deyim yerindeyse dilenci istilası yaşanıyor.

Duygu sömürüsünün yanı sıra karayollarındaki trafik ışıklarının bulunduğu kavşaklarda duran araçların arasına girerek sürücüleri rahatsız eden dilenciler, hem canlarını tehlikeye atıyor hemde Korona'ya davetiye çıkartıyor.

Malatya Çevreyolu üzerinde bulunan tüm ışıklar gece gündüz demeden ışıklarda dururken karşınıza kucağında bir çocukla dilenci çıkarsa şaşırmayın. Çoğu Suriyeli olan bu dilencilerin çoluk çocuk dışarıda olması ve sokağa çıkma yasağı olan 20 yaş altı çocukların rahat rahat sokaklarda dolaşıp dilenmesi vatandaşlardan tepki topluyor. Vatandaşların sokaklarda dilenenlere sokağa çıkma yasağı yok mu, yasak tanımadıkları gibi maskesiz eldivensiz Korona'ya adeta davetiye çıkartıyorlar.aynı zamanda trafik güvenliğini de tehlikeye düşürüyor.Küçük kız çocukları ve genç annelerin kullanıldığı dilencilik olayları vatandaşı canından bezdirdi.

Çevreyolu Malatya'nın doğuya ve batıya açılan kapısı ve Malatya'nın imajı için Malatyalılar yetkililerden bununla ilgili tedbirler alınması isteniyor. 

Fotoğraflar : Murat Ali Tutar

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.