ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

MUHTAR'IN KARDEŞİNDEN ATATÜRK'E HAKARET

Malatya'nın Yazıhan İlçesi 20 Mayıs Çarşamba günü Sosyal Medya üzerinden Atatürk’ün şahsiyeti ve hatırasına hakaret edilmesi olayı ile ilgili 1 şahıs yakalandı.  

20 Mayıs 2020 17:27
MUHTAR'IN KARDEŞİNDEN ATATÜRK'E HAKARET

Malatya'nın  Yazıhan İlçesi 20 Mayıs Çarşamba günü Sosyal Medya üzerinden Atatürk’ün şahsiyeti ve hatırasına  hakaret edilmesi olayı ile ilgili 1 şahıs yakalandı.

Malatya İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramının 101 yıldönümü kutlamalarının ülke genelinde yapıldığı gün, Malatya ilinde bir şahsın sosyal medya hesabı üzerinden Mustafa Kemal ATATÜRK’ün manevi şahsiyetine hakaret ettiği tespit edilmiştir. Adli makamlarla koordine kurularak şüpheli şahıs 20.05.2020 tarihinde ikamet ettiği evinde yakalanarak gözaltına alınmıştır. Şüphelinin muhtar olan abisinin de daha önceden aynı suçtan yakalanarak tutuklandığı tespit edilmiştir.Olay ile ilgili yakalanarak gözaltına alınan şüphelinin işlemlerine Malatya İl Jandarma Komutanlığınca devam edilmektedir.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.