ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Malatya'da Şiddet gördüğü kocasını Bıçakla öldürdü

Malatya’da iddiaya göre eşinden şiddet gören bir kadın, kendisini darp etmeye çalışan kocasını bıçaklayarak öldürdü.  

19 Mayıs 2020 07:18
Malatya'da Şiddet gördüğü kocasını Bıçakla öldürdü

Malatya’da iddiaya göre eşinden şiddet gören bir kadın, kendisini darp etmeye çalışan kocasını bıçaklayarak öldürdü.
 

Olay, TOKİ yolu Karagöz Caddesi'nde bulunan bir sitede dün gece saat 21.00 sıralarında meydana geldi. İddaya göre 3 yıllık evli 1 çocuk annesi 32 yaşındaki Fatma K. kocası tarafından sürekli şiddete maruz kaldığı ve dün gece şiddetli bir tartışmada esnasında mutfaktan bıçağı alarak kocasının kalbinden bıçaklayarak hastanelik etti.Karısı tarafından bıçaklandığı iddiasıyla Turgut Özal Tıp Merkezine kaldırılan 37 yaşındaki Kemal K. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayın ardından şüpheli olarak gözaltına alınan şahsın eşi Fatma K., uzun süredir eşinden şiddet gördüğünü ve olay anında da kocasının kendisini darp etmek istediğini, bu sırada mutfağa girerek aldığı bıçakla eşini yaraladığını itiraf etti.
Genç kadın Malatya Cinayet Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alınırken, hayatını kaybeden kocası Kemal K.’nın cenazesi ise otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Asayiş Şube’deki sorgusunun ardından bugün adliyeye sevk edilen 3 yıllık evli 1 çocuk annesi 32 yaşındaki kadın, savcılık işlemlerinin ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak Malatya E Tipi Cezaevine gönderildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.