ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Pazarda Yankesicilik yapan Bayan yakalandı.

Malatya’da yankesicilik yapan bayan son işinden yakayı ele verdi Yakalanan bayan müştekiler tarafından da teşhis edildi. 

15 Mayıs 2020 14:51
Pazarda Yankesicilik yapan Bayan  yakalandı.

 Malatya’da yankesicilik yapan bayan son işinden yakayı ele verdi Yakalanan bayan müştekiler tarafından da teşhis edildi.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğünden konu ile ilgili yapılan açıklama aynen şöyle: “Genel Asayiş ve Kamu Düzeninin devamının sağlanması suç ve suçlularla etkin mücadele etmek ve Malatya halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir. Bu kapsamda Asayiş Şube Müdürlüğümüze bağlı ekiplerce gerçekleştirilen çalışmalarda;13.05 2020 tarihinde saat 16.00 sıralarında Halk Pazarında alışveriş yapan vatandaşlarımızın birinin cüzdanından (155 TL) başka bir vatandaşımızın cüzdanından ise (175 TL) paralarının Yankesicilik yöntemiyle çalınması olayıyla ilgili;
Asayiş Şube Müdürlüğü Yan-dol Büro Amirliği Ekiplerince mağdur vatandaşlarımızın vermiş oldukları eşkal bilgileri doğrultusunda şüphelinin yakalanmasına yönelik pazar içinde yapılan araştırmada; şüphelinin Y.D. isimli bayan şahıs olduğu tespit edilerek Pazar içerisinde yakalanmış, müştekiler tarafından teşhis edilen şüphelinin üzerinden yankesicilik yöntemiyle elde ettiği değerlendirilen (632 TL) para çıkmış ve paralar muhafaza altına alınarak Cumhuriyet Savcının talimatıyla müştekilere teslim edilmiştir. 
14.05.2020 günü adliyeye sevk edilen şüpheli mahkemece TUTUKLANMIŞTIR. 
Asayiş Şube Müdürlüğümüzce Yapılan Diğer Çalışmalarda İse;
(48) adet uyuşturucu ve uyarıcı nitelikte hap (1) adet ruhsatsız tüfek 
(1) adet 7,65 mm çapında ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait 1 adet şarjör ve şarjöre basılı vaziyette 2 adet dolu fişek ele geçirilmiş gerekli tahkikat başlatılmıştır.Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.