ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Katipoğlu Osmanlıspor Kulüp Başkanlığına getirildi.

Osmanlıspor(Ankaraspor) ve Yeni Malatyasporun ilk ve kurucu Başkanı, Futbol duayeni Mehmet Emin Katipoğlu Osmanlıspor Kulüp Başkanlığına getirildi.  

13 Mayıs 2020 06:56
 Katipoğlu Osmanlıspor Kulüp Başkanlığına getirildi.

Osmanlıspor(Ankaraspor) ve Yeni Malatyasporun ilk ve kurucu Başkanı, Futbol duayeni Mehmet Emin Katipoğlu Osmanlıspor Kulüp Başkanlığına getirildi.

Mehmet Emin Katipoğlu, Türkiye’nin başkenti Ankara’da Amatörden süper lige taşıdığı kulüp Ankaraspor… Yeni İsmi ile Osmanlıspor'un başkanlığına getirildi.

Dönemin Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır,Malatya belediyespor'un profesyonel liglere başlarken teslim ettiği ve  Yeni Malatyaspor’un da ilk başkanı olan Mehmet Emin Katipoğlu takımı 3.Ligden 2.Lige 2.Ligde de süper lig yolunda  play-off’ oynatma başarısı gösterdi.

Mehmet Emin Katipoğlu döneminde Yeni Malatyaspor 2. Ligde olmasına rağmen süper lig takımı olan Ankaragücü ve Fenerbahçe’yi Türkiye kupasından elemiş ve kulüpte kurumsallaşmıştı.

Bir dönem osmanlıspor'un (eski adı Ankaraspor)  başkanlığı görevini yürüten Katipoğlu, Yeni Malatyaspor'un Malatya Belediyespor olduğu dönemde kulüp başkanlığına getirilmiş ve takımı 3.Lig'den 2.Lige taşımıştı.

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in en güvendiği kişilerden biri olan Mehmet Emin Katipoğlu, şirket olan Osmanlıspor'u bir grubun almasıyla başkanlığa getirildiği açıklandı.

Şirket olan yerlerde kongreye ihtiyaç duyulmadığı nedeniyle direkt olarak başkanlığa getirilen Katipoğlu, birkaç gün içerisinde yeni görevine başlayacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.