ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Yeni Malatyaspor'da kovid-19 testleri yapıldı

Süper Ligin 15 Haziran'da başlayacağının açıklanmasından sonra 11 Mayıs'ta antrenman kararı alan BTCTurk Yeni Malatyaspor'da oyuncular ve kulüp çalışanları covid-19 testlerine girmeye başladı.  

08 Mayıs 2020 06:56
Yeni Malatyaspor'da kovid-19 testleri yapıldı

Orduzu Pınarbaşı'daki tesislerde teste tabi olan futbolcu ve personelin sonuçları birkaç gün içerisinde netlik kazanacak. Futbolcular, ligler bitene kadar bu testi sıklıkla yapmak zorunda olacak.

Süper Ligin 15 Haziran'da başlayacağının açıklanmasından sonra 11 Mayıs'ta antrenman kararı alan BTCTurk Yeni Malatyaspor'da oyuncular ve kulüp çalışanları covid-19 testlerine girmeye başladı.Pazartesi günü Malatya'da topbaşı yapacak olan Yeni Malatyaspor'da bazı futbolculara ve kulüp personeline Koronavirüs testi uygulandı.11 Mayıs'ta antrenmana başlayacak YMS'nin testleri Turgut Özal Eğitim ve Araştırma Hastanesi sağlık ekipleri tarafından yapılırken futbolcular ve tüm personele test yapıldı.

 

YMS'den yapılan açıklamada: "Turgut Özal Eğitim ve Araştırma Hastanesi sağlık ekipleri tarafından futbolcularımız, altyapı antrenörlerimiz ve tüm personelimize koronavirüs (Kovid-19) PCR testi yapılmıştır. Teknik heyetimiz ve il dışından gelecek bazı futbolcularımızın Kovid-19 testi ise salı günü yapılacak." denildi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.