ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

FUTBOLU SEVİYORUZ AMA...

 

08 Mayıs 2020 08:57
FUTBOLU SEVİYORUZ AMA...

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir,liglerin 12 haziranda başlayacağını belirtikten sonra Kulüplerden kararla ilgili açıklamalar gelmeye devam ediyor.Malatyayı BA liginde temsil eden Malatya İdmanyurdu Spor kulübü,Sportif direktör Ahmet Tayfun tarafından yazılı olarak yapılan açıklamada,gönlümüz futboldan yana ama salgın nedeniyle futbol oynamaya elverişli olmadığı bir dönem yaşadıklarını ve gerekli görüşmeleri yaptıklarını belirti.
Açıklamada şu ifadeler kullanıldı."Herkesin bildiği üzere Federasyon Başkanı Nihat Özdemir'in yaptığı açıklamada liglerin 12, 13 Haziranda başlaması öngörülmüştür. Bu durum ve gelen sorular üzerine bir açıklama yapma zorunluluğumuz doğmuştur. Günümüz şartları göz önünde bulundurulduğunda insanları bir arada sohbet etmesi bile tehlike arz ettiği bu günlerde futbol gibi temaslı bir oyunun tekrar olarak aktif hale gelmesi futbolcular, teknik ekip, sağlık çalışanları ve spor kulübü çalışanları üzerinde ciddi bir tehlike arz ettiği bariz olarak ortadadır. BAL LİGLERİ Kulüp BAŞKANLARI ve yöneticileri ile telekonferanslar yaparak, konunun ehemmiyeti tartışılıp ilgili makamlara düşüncelerimizi aktarmış bulunuyoruz. Daha sağlıklı günlerde futbolun Sahalara yansıması gayreti ile insan sağlığı ekseninde ayrılmamak kaydıyla bu günleri hep birlikte aşmayı umut ediyoruz... Gönlümüz her ne kadar futboldan yana olsada içinde bulunduğumuz durum malumunuzdur. Yapılan görüşmeler sonucunda oluşacak gelişmeler tarafımızdan kamuoyuna paylaşılacaktır."

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.