ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

HAFTA SONU SOKAĞA ÇIKMA UYGULAMASI DEVAM EDECEK.

31 İLDE UYGULANAN ŞEHİRLER ARASI KISITLAMASI SONA EREN MALATYA VE DİĞER 6 İLDE DE HAFTA SONU SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI UYGULANACAK. 

04 Mayıs 2020 00:52
HAFTA SONU SOKAĞA ÇIKMA  UYGULAMASI DEVAM EDECEK.

31 İLDE UYGULANAN ŞEHİRLER ARASI KISITLAMASI SONA EREN MALATYA VE DİĞER 6 İLDE DE HAFTA SONU SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI UYGULANACAK.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu hafta sonu da sokağa çıkma sınırlaması uygulamasının sürdürüleceğini söyledi. Zonguldak'ın yanı sıra Büyükşehirler Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Kocaeli, Konya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Ordu, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon ve Van'da il sınırları içindeki vatandaşların 9 MAYIS Cumartesi ve 10 MAYIS Pazar günü sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.