ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Malatya Yeşilyurt Belediyespor'da önemli 3 puan...

TFF 3. Lig 3. Grup'ta alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Yeşilyurt Belediyespor, sahasında lig ikincisi Somaspor’u ağırladı. Tartışmalı bir hakem kararıyla ilk yarıda 1 – 0 geriye düşen temsilcimiz, müsabakanın ikinci yarısında duran toplardan golü buldu, hayata tutundu. 

20 Ocak 2020 16:06
Malatya Yeşilyurt Belediyespor'da önemli 3 puan...

 

  • TFF 3.Lig 3. Grup’ta 19. Hafta maçı Yeşiltepe’de oynandı. Manisa ekibi Somaspor’u konuk eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor 1-0 geriye düştüğü karşılaşmayı 2-1 kazanarak küme kalma adına hayati önemde bir 3 puanın sahibi oldu. Yeşiltepe Spor Kompleksi 1 nolu sahada Necati Selçuk’un yönettiği maçta, Yeşilyurt Belediyespor karşılaşmaya şu ilk 11’le çıktı: Kalede Emrah, savunmada İbrahim, Deniz, Erhan Gözetlik, Sefa, Orta sahada Recep, Savaş, Ali Kemal, Kadir, Emre Fırtına, forvette ise Muhammed.

Mücadelenin 28. Dakikasında Somaspor’dan Nurettin’in ceza sahası uzak bölümünden gönderdiği şutla topu filelerle buluşturdu. Bu golde ofsayt alanı içerisinde olan kendi takım arkadaşı için ikinci yardımcı hakem Levent Yeşilyurt bayrak kaldırdı. Hakem Necati Selçuk yardımcısının yanına giderek bir süre konuşup daha sonra golü verdi. İlk yarı tartışmalı bu golle 1 – 0 Soma üstünlüğüyle geçildi. Karşılaşmanın ikinci yarısında temposunu artıran Yeşilyurt, 67. dakikada Sefa Korkmaz’ın harika firik golüyle durumu eşitledi. 1 – 1 Oyuna sonradan giren Vedat Erçin kazanılan penaltı atışını 81. Dakikada gole çevirdi ve takımını 2 – 1 öne geçirdi. Konuk takım Somaspor’dan Melih Şencan 80. dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Güçlü rakibini yenerek puanını 19’a yükselten Yeşilyurt Belediyespor, ligde kalma yolunda umutlarını sonraki haftalara taşıdı. Malatya Yeşilyurt Belediyespor ligin 20. haftasında deplasmanda Darıca Gençlerbirliği ile karşılşacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.