reklam
ALTIN
 3.714,14
DOLAR
 38,0208
STERLİN
50,0889
EURO
 42,0049
reklam

Gülümuşağı'nın Yolu Asfaltlandı

Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Gülümuşağı Mahallesi’nde 5 kilometrelik sathi asfalt kaplama çalışmasını tamamladı. 

27 Ağustos 2025 18:31
Gülümuşağı'nın Yolu Asfaltlandı

Battalgazi Belediyesi, şehir merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde de yol standartlarını yükseltmeyi sürdürüyor. Çalışmalar sayesinde mahalleler arası bağlantı güçlenirken vatandaşların günlük yaşamını kolaylaştıracak modern ve güvenli ulaşım imkânları sağlanıyor. İlçe genelinde ulaşıma kalite kazandırmayı hedefleyen çalışmalar kapsamında Gülümuşağı Mahallesi’nin farklı noktalarında başlatılan asfalt serim işlemleri kısa sürede bitirilerek yollar yeniden trafiğe açıldı. Yapılan uygulamayla birlikte hem araç sürücülerinin hem de yayaların ulaşım güvenliği artırıldı.
Battalgazi Belediyesi, önümüzdeki dönemde de asfalt, bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürerek hem merkezde hem de kırsalda yol ağını daha da güçlendirmeyi planlıyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.