reklam
ALTIN
 3.714,14
DOLAR
 38,0208
STERLİN
50,0889
EURO
 42,0049
reklam

Karadağ: Eski Yönetimin üzerine düşeni yapmasını bekliyoruz

Yeni Malatyaspor Başkanı Haşim Karadağ borçları sona erdirecek 200 milyon lira kaynaklarının hazır olduğunu belirterek "Adil Gevrek yönetimin üzerine düşeni yaparak alacaklı futbolcularla görüşmesinin sonucunu bekliyoruz" dedi. 

24 Haziran 2025 17:10
Karadağ: Eski Yönetimin üzerine düşeni yapmasını bekliyoruz

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Yeni Malatyaspor’un yeni başkanı Haşim Karadağ’ı ziyaret ederek kulübün durumu hakkında bilgi aldı. Yeni Malatyaspor Başkanı Haşim Karadağ, borçları sıfırlayacak ve transfer tahtasını açacak 200 milyon liralık kaynaklarının hazır olduğunu belirterek "Göreve gelir gelmez kulübü halka açtık. Aşağı yukarı bugün dokuz bin üye var, ciddi bir teveccüh var. Şehirde de bir sahiplenme var. Dediğim gibi, öldürmek çok kolaydır; bir şeyi yaşatmak zordur. Buradaki birtakım şeyleri kapatmak, Malatya’ya yakışmaz, Malatyalılara yakışmaz. Şimdi biz buraya gelmeden önce de Adil Gevrek ile görüştük. Tabii kulüp muhasebecisiyle konuştuk, başkanla yöneticiler geldi, toplantılar yaptık. Bize bir rakam telaffuz ettiler. Daha önce size yaptığım açıklamanın aynısını bir daha söylüyorum: O rakama düştükten sonra o rakam Malatyalılar için bir saatlik bir iş. Bizim bugün stat olsun, tesis olsun, göğüs sponsorluğu olsun, her şey hazır. Bu hafta boyunca, önümüzdeki hafta açıklayacağız. Ama transfer önü açılmadan, eski yönetimin üzerine düşeni yapmadan ben kimseden bin lira para almam. Çünkü birileri gibi hırsız damgasını yemem. Her şey açıldıktan sonra, üzerine düşeni yaptıktan sonra takımın önüne çıktıktan sonra biz üzerimize düşeni yapmaya hazırız” dedi.

Ağbaba: Yeni Malatyaspor’a sahip çıkmalıyız

Yeni Malatyaspor Başkanı Haşim Karadağ'a hayırlı olsuna geldiklerini ifade eden CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba “Yeni Malatyaspor. Geçtiğimiz yıl maalesef takım kurulamadığı için küme düştü. Ayakta kalmak, yaşamak için mücadele ediyor. Bu anlamda hem Sayın Başkan’a hem de değerli yönetimine, böyle ateşten gömleği giydikleri için büyük bir fedakârlıkla çalıştıkları için tebrik ediyorum, teşekkür ediyorum. Malatya koca bir şehir, şehrin büyüklüğü büyükşehir olması sadece isimle olmuyor. Kocaeli iş adamlarıyla, İstanbul’da, Ankara’da çeşitli iş adamlarıyla, şehirdeki iş adamları, yerel yönetimler ve siyasetçileriyle bir takıma sahip çıkamıyorsa o büyükşehir lafı biraz sorgulanır. Dolayısıyla şehirdeki hem yerel yönetimlerin hem iş adamlarının, herkesin takıma sahip çıkması lazım; sizlere sahip çıkması, destek olması lazım. Ben geçtiğimiz günlerde Haşim Başkan’la konuştum. Biz de üzerimize düşen bir şey olursa sizin yanınızda olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Her daim hem Ankara’da sessiz kalınsa hem maddi hem manevi sizlerin yanınızda olacağımı ifade etmek istiyoruz. Şehrin depremin psikolojisinden kurtulabilmesi için de buna ihtiyaç var. Malatyaspor’un bir ligden bir lige çıkması dünyanın en zor şeyi. İkinci ligde bir takımımız var, buna sahip çıkmak lazım. Malatyaspor’a sahip çıkmak lazım. Elimizde oturmuş bir kulübümüz var, oturmuş bir yapımız var. Bu şehrin depremin psikolojisinden kurtulabilmesi için tekrar ayağa kalkması lazım. Bakın diğer takımlara; BAL liginden üçüncü lige çıkan Bursaspor kaç bin seyirciye oynuyor? Eskişehir yine öyle. Ya bizim de bu aşamada hep beraber hem takıma heyecan katmak lazım hem sahip çıkmak lazım hem de sizlere destek olmak lazım, başarılar diliyorum" diye konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.