Fethiye Malatyalılar Derneği Başkanı Ferdi Karaca, Başkan Yardımcısı Adil Dede ve Sayman Bülent Tercan, Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık’ı makamında ziyaret etti.
Fethiye Malatyalılar Derneği Başkanı Ferdi Karaca: "Ziyaretimiz sırasında Valimize derneğimizin gerçekleştirdiği faaliyetler hakkında bilgilendirme yaptık, ayrıca bölgemize ve hemşehrilerimize yönelik projelerimizi kendileriyle paylaştık. Sayın Valimize göstermiş olduğu konukseverlik ve destek için en içten teşekkürlerimizi iletiyoruz. Bununla birlikte, 28 Haziran’da düzenleyeceğimiz Fethiye Malatyalılar Derneği Gecesi’ne herhangi bir engel çıkmadığı takdirde katılım göstereceklerini belirtmeleri bizi ayrıca gururlandırdı. Malatya kültürünü yaşatma ve hemşehrilerimizle dayanışmayı sürdürecek çalışmalara devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.
Başkan Ferdi Karaca: "Ayrıca, 28 Haziran’da düzenleyeceğimiz Fethiye Malatyalılar Derneği Gecesi hakkında detayları da paylaşacağız. Unutulmaz bir gece organize etmek istiyoruz" şeklinde konuştu.