ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Akçadağ Belediye Başkanı Kazgan Maske yapıyor

Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan ve Meclis üyeleri Belediye görevlileriyle Akçadağ ilçesinde maske imalatına başladı.  

21 Nisan 2020 18:29
Akçadağ Belediye Başkanı Kazgan Maske yapıyor

Malatya Olay Haber Sitesi Sahibi ve Malatya Gazeteciler Cemiyeti Genel Sekreteri Ali Aladağ'ın haberine göre, Dünya’yı etkisi altına alan Koronavirüs nedeniyle Mart ayı içerisinde Akçadağ sınırları içerisinde ilçede dezenfekte çalışmasının yanı sıra, halkı bilgilendirme adına afişler dağıtılmıştı. Halka sabun ve dezenfekte de dağıtan Akçadağ belediyesinin başkanı Ali Kazgan bu kez de kendi elleri ile siperli maske imal edip halka ücretsiz dağıtımına başladı.

Akçadağ belediye başkanı Ali Kazgan’a, Akçadağ Muhtarlar Derneği Başkanı Eyüp Gönültaş ve belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve belediye personeli de maske imalatı çalışmalarına katıldılar. 
Siperli maske üretimi yapan Akçadağ belediye başkanı Ali Kazgan, bugün de belediye başkan yardımcısı Eyüp Işık’la birlikte gazetecilere de maske gönderdi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.